Om os

Lindsol er en familieejet iværksættervirksomhed der har fokus på at udvikle og producere løsninger til at imødegå oversvømmelse af boliger.   

Lindsol blev etableret i 2014 af Terkel Lind, som selv oplevede konsekvenserne af et kæmpe skybrud i København i 2011. Skybruddet er registreret som det ”dyreste” skybrud i Europa og kostede forsikringsselskaber 6.2 Mia dkk.

”I 2011 stod jeg med ødelagte møbler, vaskemaskine og EL-værktøj, da kælderen stod under vand efter det voldsomme skybrud. Med et ønske om ikke at stå i den situation igen afsøgte jeg markedet for løsninger der kunne installeres i huset. Til min store overraskelse fandt jeg kun produkter der muligvis kunne løse en del af problemet, men ikke en udvalg der kunne sikre mit hus. Tilgængelige produkter var i øvrigt ekstremt dyre og stod ikke mål med økonomien, når jeg også havde en forsikring der dækkede skaderne.”

I samarbejde med de største forsikringsselskaber i Danmark etablerede vi en målsætning om at udvikle produkter som er effektive, billige og som kan installeres af den enkelte boligejer. Målet er, at den enkelte boligejer skal have mulighed for at tage ansvar for sin bolig uden at det koster en formue.

Udviklingen af produkterne er baseret på at stoppe vandet i den rækkefølge det trænger ind i boligen.

Det første sted vandet trænger ind ved skybrud og stormflod er ved døre og vinduer i stue- eller kælderplan. Derfor udviklede og lancerede vi vores første produkt Vandsikringstape, med henblik på at løse denne problemstilling. Vandsikringstapen svulmer op når det kommer i kontakt med vand og lukker således af for indtrængende vand ved døre og vinduer.

Vores Vandsikringsprop blev lanceret i 2018 og er et billigt alternativ til et højvandslukke. Den kan stoppe vandet med tryk helt op til 4 meters vandsøjletryk og lukker af for både afløb til vask, bruseniche og vaskemaskine på en gang. Den skal monteres ved varsling og fjernes efter brug. I forhold til et højvandslukke der koster 30.000-50.000 er prisen på 395,- en udslagsgivende faktor for forsikringsselskaberne.

Vores seneste produkt, Regnvandsventilen har til formål at stoppe vandet inden det rammer vores bolig. Ved kraftig regn eller skybrud afkobles vandet fra kloakken og ledes ud på terræn. Herved undgås, at trykket i kloakken stiger så kloakvandet presses ind i vores huse.

Vi har fokus på at skabe værdi med udgangspunkt i Danmark, derfor foregår al udvikling test og produktion i Danmark. Vi bruger kun miljørigtige materialer i vores produkter således produceres vores produkter i 100% genbrugsplast og al vores emballage er FSC mærket.

 

I er altid velkomne til at kontakte os

 

Ha en god dag

 

Terkel Lind

Dansk da